Daha fazlası seni beklerken dennıs ranalter

alt

DAHA FAZLASI İÇİN

DENNIS RANALTER İLE TANIŞ

 

Dennis Ranalter kaymaya, yürümeye başladıktan kısa bir süre sonra başladı. Avusturya’daki küçük bir kasaba olan Stubaital’da büyüyenler için bu son derece normal bir durumdur. Kayak Avusturya’nın ulusal sporlarından biridir. Ancak Dennis, erken yaşta kaymaya başlamasını sağlayan yaratıcılığından dolayı da kalabalığın arasında göze çarptı.

“Benim açımdan kayak yapmak, yaratıcılığımı ve tutkumu serbest bırakmanın en iyi yolu. Kendimi orada tamamen özgür hissediyorum.”

Çok geçmeden ülkesinde ve uluslararası alanda slopestyle kayışta rekabet etmeye başladı. Ancak, Dennis’in yaratıcılığı dağların sınırlarını aşıyor. Arkadaşı Spencer Keirnes ile birlikte Black & White kayak web dizisini yarattı. Seri o kadar tuttu ki bir sürü yan film projesi üretmeye başladılar ve Dennis film çekimlerine tam zamanlı eğilebilmek için yarışmayı bıraktı.

“Bu, benim için bir dönüm noktasıydı. Yeni yerler keşfedip tüm enerjimi kameranın önünde ve arkasında kayak filmi projelerine ayırmak istiyordum. Kameranın arkasında, yaratıcılık tarafında olmak bana her zaman ilham verdi ve beni etkiledi. Çocukluğumdan beri tamamen farklı bir perspektif yakalayıp bir şeyleri farklı şekilde çekmeyi severdim.”

Film projeleri kayak ve snowboard’un güzelliğini yansıtıyor ve dağların yüzeyindeki parkurları ve kavisli yolları ve kayakçıların bunlarla ilişkisini ortaya koyuyor. Kamerası ve kayak takımlarıyla yeni yerler keşfetmeye ve yeni perspektifler yakalamaya devam ediyor. Bu yaratıcı kayakçının bir sonraki projesinin ne olacağını merakla bekliyoruz.

;

E-posta adresinize gönderilen linki tıkladıktan sonra, üyelik işleminiz tamamlanacaktır.