Line & Air

alt

LINE & AIR

DAĞA
ROTALAR ÇİZMEK

FİLMİ İZLE
 

Bu destansı Snowboard/Kayak belgeseli bir dizi ikonik dağda ve Alplerde kayak yapan birinci sınıf 3 kayakçının maceralarına yer veriyor.

Geraldine Fasnacht ile tanışın: Paraşütçü, wingsuit sporcusu, ultra hafif uçak pilotu ve üç kez Verbier X-treme snowboard yarışı birincisi. Epik bir karakter.

Geraldine’in deneyimleri bolca heyecan barındırıyor. Şimdi de uçakla dağları aşmak için sınırları zorlayan bir göreve liderlik ediyor. 

TAKIM

Geraldine Fasnacht’a eşlik eden takım arkadaşları

Marion Hearty- Kendisi de pilot olmak isteyen ve serbest stil dünyasına hükmeden keşif tutkunu bir snowboard sporcusu.

Christina Lusti- World Cup dağ kayakçılığından sertifikalı, ACMG kayak rehberliğine ve oradan da büyük dağ film yıldızı ve keşif kayakçılığına dağlara tırmanışı ve inişi gibi hızlı bir şekilde geçiş yaptı.

 

AMAÇ

Geraldine felsefesini paylaşmamız ve Line&Air filminde büyüleyici manzaraların üzerinden uçup snowboard ile rotalar çizmesine tanık olmamız için bizi ULM’sine (ultra hafif uçak) davet etti. 

Öngörülemez bir arazide hedeflerine ulaşmak için ne gerekirse yapacak ve bu son derece hassas araziye tekerleklerini dokundurabilmeyi yalnızca hayal edebilmiş geçmişteki öncülerin adımlarını izleyecek. 

Fragmanı izle 

 

“Bir tutkum olduğu için şanslıyım: Dağ. Nefes almamı sağlayan görkemli ve sonsuz manzaralar sunuyor. 

Tıpkı bir sanatçı gibi dünyanın en güzel vadilerine rotalar çiziyorum. Doğayla bir olabildiğim kısacık anlar!” 

- Géraldine Fasnacht

 

 

;

E-posta adresinize gönderilen linki tıkladıktan sonra, üyelik işleminiz tamamlanacaktır.