Transgrancanaria Ultimate LP

Transgrancanaria

Başından sonuna bir dayanıklılık testi.

Kış hâlâ Avrupa'nın büyük bir kısmını buz gibi etkisi altında tutarken, Gran Canaria'da Şubat sonu koşulları tamamen farklı.
Yılın bu zamanı, klasik sezon açılışı olan Transgrancanaria'da yarışmak için dünyanın dört bir yanından koşucuların gelişinin sinyalini veriyor.

Adayı kapsayan rotalara sahip bu etkinlik, Vertical Kilometre ile başlayan ve baştan sona dayanıklılığı sınayan 126 km Classic Yarış ile biten yedi yarışa ev sahipliği yapıyor.

 
 

2024'te, aralarında The North Face Atlet Takımı üyelerinin de bulunduğu 50'den fazla ülkeden binlerce koşucu katıldı., Daha önceki TGC kazananlardan ve bu yarışta ilk kez yer alanlardan oluşan takımımız, hafta boyunca etkileyici sonuçlar elde etti.

 
 

Çarşamba günkü Vertical Kilometre Yarışı'nda yarışa başlayan Katie Schide ve Henri Aymonod bhem kadınlar hem de erkekler kategorilerinde elde ettikleri birincilik ile evlerine çifte zafer getirdi. Katie 47 dakika 31 saniyeyle yeni bir parkur rekoru kırarken takım arkadaşları Lena Laukner ve Fernanda Maciel ikinci ve altıncı sıralarda çok geride değildi.

TGC'de ilk kez yarışan Brittany Charboneau, Perşembe günkü 21 km Starter Yarışı'nda güçlü bir ikincilik elde etti ve Cuma günü, Jennifer Lichter 46 km Marathon Yarışı'nda bir adım daha öne geçerek 04:18:09 zamanında yükselişle dolu parkurda galibiyet elde etti.

Ve takımın orada işi henüz bitmedi. Hafta sonu, 84 kilometrelik parkuru 09:38:37'de tamamlayarak kadınlar için düzenlenen Advanced Yarışı'na çıktı ve takım arkadaşı Stephanie Howe da aynı yarışta yedinci sırada yer aldı.

 
 

Mavi kurdeleli Classic Yarış'ta The North Face Atlet Takımı, özellikle erkekler kategorisinde iyi bir şekilde temsil edildi. Gece yarısından başlayarak tüm gece boyunca yarışan Zach Miller, Jiasheng Shen ve Josh Wade, yarışı Pazar günü ilk 10'da bitirerek takım için son derece başarılı bir haftayı tamamladılar.

The North Face Atlet Takımındaki atletlerimizi
ve Transgrancanaria 2024'teki tüm diğer katılımcıları tebrik ederiz.

alt
;

E-posta adresinize gönderilen linki tıkladıktan sonra, üyelik işleminiz tamamlanacaktır.