alt

Marion Haerty

2022 NATURAL SELECTION TOUR'DA MARION HAERTY'NİN ALASKA KIRSALININ KALBİNE DALMASINI İZLEMEYE HAZIR MISIN?

FİLMİ İZLE

2022 Natural Selection Tour’da Marion Haerty’nin Alaska’nın en ıssız kırsal bölgelerine ayak basmasına şahitlik etmeye hazır mısınız? O zaman doğru yerdesiniz.

13 Nisan Çarşamba günü yarışmayı canlı olarak buradan izleyebilirsiniz.

Dünyanın en iyi snowboardcuları turun üçüncü ve son ayağında yarışırken canlı yayınla izleyin.

alt

Natural Selection, profesyonel snowboardcu Travis Rice tarafından düzenlenen, iki aşamalı big mountain freeride yarışıdır. YETI Natural Selection Alaska yarışmasında boy gösterecek kayakçılar Alaska’daki Alyeska Resort’tan çıkarak big mountain freestyle yarışının sınırlarını zorlamak için uzaktaki ana kampta yerlerini alacaklar.

Sekiz erkek ve dört kadından oluşan on iki kayakçı kafa kafaya bir mücadele için buzulların arasındaki ana kampta yerlerini alacak. Natural Selection şampiyonu olabilmek için kayakçılar buzulların arasında kamp yaparken doğa şartlarıyla mücadelece edecek ve destansı eşleşmelerde galip gelmeye çalışacaklar.

 

 

Kayakçılar halfpipe, slopestyle, big mountain freeride ve backcountry freestyle gibi farklı disiplinlerden geliyorlar. Marion da eğlenceli freeriding tarzını yarışmaya yansıtacak.

İnanılmaz bir seyir deneyimi olacak. Yarış drone’ları halfpipe’tan big mountain freeride’a kadar bütün aksiyonu ekrana taşıyacak. Kendinizi yarışmanın içinde hissetmeye hazır olun.

Natural Selection Tour şampiyonları yayının sonunda belli olacak.

Etkinliği 13 Nisan saat 19.00’da (CET) buradan canlı olarak izleyin.

Daha fazlasını keşfet

Outdoor sevgisini göstermeyi ve sektörü sürdürülebilirlikle bütünleştirmeyi amaçlayan Natural Selection Tour’un merkezinde Tabiat Ana yer alıyor. Karbon nötr etkinliklerden ve doğal kaynakları koruma temalı girişimlere kadar etkili bir sürdürülebilirlik stratejisi geliştirmek ve uygulamak için Conservation International ve YETI ile işbirliği oluşturuldu.