EXPLORATİON İS A MİNDSET

alt

KEŞFETMEK BİR DÜŞÜNCE TARZIDIR

BLACK SERIES: DAĞLARDA DOĞAN BİR EFSANE ŞEHRE İNİYOR

Dağlarda kazanılan miras şimdi kendini şehirde gösteriyor. Dağda kullanıma yönelik detayları ve teknik, yüksek kaliteli kumaşları modern kesimler ve tarzlarla buluşturan Black Series keşfetmenin dışa vurumudur. Aynı şekilde, şehirli keşif serimizin de en tepe noktasıdır.

Bu sezon üç Black Series koleksiyonunu piyasaya sürüyoruz. Hepsinin kendine özgü bir estetiği var ama ortak noktaları özgün özellikler, birinci sınıf materyaller ve minimalizmdir.

KAZUKI
İlk koleksiyon, Kazuki, dünyaca ünlü Japon tasarımcı Kazuki Kuraishi tarafından geliştirildi. Bu unisex koleksiyon sade hatlar ve oversize kesimi kontrastlı kumaş dokuları ile buluşturarak dokunma duyusuna hitap eden tasarımlardan oluşuyor.

 

alt

RAGE
Kazuki’den sonra sıradaki koleksiyon Rage. Rage yıllar içinde farklı versiyonlara sahip oldu. Başkaldırı ve alışılmış olanın tersini yapmaktan doğdu snowboard alt kültürünün içine kök saldı. AR&GE departmanının 90’ların başında orijinal koleksiyonu geliştirmesi üç yıl sürmüştü. Ama sonuçlar ikonikti. Koleksiyon cesur renkleri ve kara özel detaylarıyla çok dikkat çekiciydi. Klasik Rage öğelerinin üzerinde yeniden çalışarak yeni ama aynı derecede çarpıcı desenler ve renkler ortaya çıkardık. Yeni Black Series Rage denenip test edilmiş teknik detayları korurken uyumlu renk paletiyle dikkatleri üzerinde topluyor.

alt

TECH DENIM
Sunmak istediğimiz bir koleksiyonumuz daha var: Tech Denim. Adından da anlaşılacağı gibi ağırlıklı olarak denim ürünlerinden oluşuyor. Ama sıradan denim ürünlerinden değil. Pertex® Quantum, DWR, GORE-TEX™ ve Cordura® gibi dağdan ödünç alınan teknolojilerle Tech Denim ürünleri suya dayanıklıdır, nefes alabilir ve sağlamdır. Giyilebilirliği yüksek ve çok yönlü bu koleksiyon yeni iş kıyafeti tarzımızı yansıtıyor.

 

alt
;

E-posta adresinize gönderilen linki tıkladıktan sonra, üyelik işleminiz tamamlanacaktır.