Kaşiflerin Maceraları

alt

KAŞİFLERİN MACERALARI

SOFIA JIN, FERNANDA MACIEL İLE ACONCAGUA HAKKINDA DETAYLI BİR RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRİYOR

The North Face ekibinde ilham verici atletlerini ağırladığımız için şanslıyız. Ürün seviyesinden çevreye olan bağlılığa kadar bizi her alanda daha iyiye teşvik ediyorlar. Ama sadece bize ilham vermiyorlar. Size de ilham veriyorlar aynı zamanda. Çoğumuz için bu, rutinimize birkaç ekstra outdoor antrenmanı eklemek, yeni bir yere seyahat etmek veya yeni bir aktivite denemek anlamına geliyor. Keşif Ekibimizin bir parçası olan Sofia Jin ise ilham verme olayını çok ciddiye alıyor.

alt alt

Sofia asla maceradan kaçmadı. Hatta tam tersine, sürekli macera arayan biri. Son derece meraklı ve cesur biri ve sonuç olarak, bu cesareti onu bu yılın başında Güney Amerika’nın en yüksek zirvesi olan Aconcagua’ya (6.962) tırmanmak için yolunu Arjantin’e düşürdü.

The North Face ultra-koşu atleti Fernanda Maciel ile röportaj yapmasını istediğimizde bu fırsatı kaçırmadı. Fernanda sınırlarını imkansıza kadar zorlamayı seviyor ve 2016 yılında 22 saat 52 dakika ile kadınlarda Aconcagua’nın zirvesine bilinen en hızlı tırmanış rekorunu kırdı. Çoğu insan için bu süre üç haftadır!

Aşağıda Aconcagua hakkında detaylı röportajları yer alıyor.

 

SOFİA JİN HAKKINDA

SOFİA JİN HAKKINDA

FERNANDA MACİEL HAKKINDA

FERNANDA MACİEL HAKKINDA
;

E-posta adresinize gönderilen linki tıkladıktan sonra, üyelik işleminiz tamamlanacaktır.